Реклама
(Input html or adsense code here) Место для Adsense
Март 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Статистика
Яндекс.Метрика

Греція

Греція – це країна з глибокою історією і ласкавим Егейським морем, яке чекає вас, щоб подарувати свою чарівність і умиротворення. Відпочинок в Греції влітку – це релакс і заряд позитивних емоцій на цілий рік, до тогож замовити дешеві авіаквитки можно просто з дому на сайті avia.proizd.ua Серед готелів узбережжя затишно розташувався Almyra Hotel Village 4 * – місце, де знаходиться справжня казка.

Опис готелю Almyra Hotel Village 4 *

Готель розташовується на першій береговій лінії, і являє собою чудовий зразок сучасної архітектури з елементами національного колориту. Вдале розташування готелю робить його популярним серед туристів з усього світу, які приїжджають сюди, щоб відпочити і відчути чарівність острова Крит. Готель Almyra Hotel Village 4 * розташовується на південному узбережжі острова, на одному з найзнаменитіших пляжів Греції Long Beach.

Всього в 9 км від готелю знаходиться місто Ієрапетра і в декількох хвилинах – основні визначні пам’ятки східного узбережжя Криту, так що літній відпочинок на пляжі і основні визначні пам’ятки Криту чекають вас. В готелі Almyra Hotel Village 4 * вас чекають 162 комфортабельних номери та сімейні номери з 2-х кімнат. У кожному номері є балкон, ванна, міні-бар і кондиціонер, а також кабельне телебачення. На reception ви зможете замовити їжу в номер і автомобіль, щоб самостійно провести знайомство з островом Крит.

Інфраструктура готелю Almyra Hotel Village 4 *

Ласкаве сонце Греції чекає вас на пляжі, але якщо ви хочете відпочити біля басейну, на території готелю для вас працює великий відкритий басейн зі спеціальною дитячою зоною, де ваші діти будуть перебувати під наглядом досвідчених аніматорів. Крім цього, на території готелю Almyra Hotel Village 4 * є відмінна дитяча кімната – дитячий клуб, де працюють російськомовні babysitting. А поки діти розважаються, їхні батьки можуть відпочити в барі біля басейну і в барі на пляжі, де пропонується широких вибір місцевих та імпортних алкогольних і безалкогольних напоїв, а також середземноморські закуски.

Ресторан, який чекає гостей на території готелю Almyra Hotel Village 4 *, пропонує скуштувати страви критської і середземноморської кухонь, а також страви азіатської кухні. Готель має свій власний пляж, де для гостей розташовуються шезлонги, парасольки і на закритій території ви зможете відпочити на ласкавому узбережжі Греції.

підсумок

Готель Almyra Hotel Village 4 * прекрасно підійде для сімейного відпочинку, відпочинку з дітьми і для всіх, хто любить пізнавати нове і знайомитися зі світовою культурною спадщиною, а острів Крит – це колиска історії і подарує вам справжній літній відпочинок під привітним сонцем Греції.

Якщо вам потрібне відеонагляд, вам не обійтися без комплектів готові на 7 камер відеонагляду, які можуть включати все необхідне обладнання та матеріали для самостійного монтажу. 

Оставить комментарий

Adblock
detector